Trustpilot
top of page

De zekerheden van PooLief.nl 

De PooLief Werkwijze:

 

 

Hoge Kwaliteit & Stamboom

Ik verkoop alleen de hoogste kwaliteit Toy Poedel puppies. Dit wil zeggen: gezonde pups met de mooiste uiterlijke kenmerken, dus fok en show kwaliteit uiteraard met stamboom, Nederlands en Internationaal paspoort en met een gezondheidsverklaring van een erkende Nederlandse dierenarts.

Ik werk alleen samen met gerenommeerde fokkers uit Rusland. Onze pups groeien in huiselijke kring op, zijn speels en goed gesocialiseerd. De Toy Poodle pups die wij aanbieden beschikken altijd over een stamboom.

Veel van onze Toy Poodle pups beschikken over prijswinnende bloedlijnen. Als je bij ons een pup met stamboom aanschaft is dit absoluut geen broodfok. Omdat ik alleen werk met stamboom organisaties die hier heel streng op controleren. Dus mocht de moederhond te vaak een nestje krijgen, krijgen de pups geen stamboom. Daarnaast zijn veel ouders van onze pups ook kampioenen geweest in shows. Het is ook simpelweg onmogelijk dat een hond van broodfokkers in een ring kan komen. Broodfok honden zijn namelijk bang voor alles, ze hebben slechte vacht en slechte tanden. Dit alles wordt tijdens een show natuurlijk gecontroleerd.

 

 

Gezondheids-

verklaring

Nadat hondjes bij ons aankomen zijn worden ze nogmaals gecontroleerd door een Nederlandse erkende dierenarts . We weten echter al dat ze gezond zijn, want als ze naar Nederland vervoerd worden moeten ze in het bezit zijn van de nodige vaccinaties en een gezondheidsverklaring, anders komen ze Nederland niet in!

 

Bovendien zijn al onze Toy Poedel pups nagekeken door douane veterinaire controles van 3 landen: Rusland, Letland en Nederland. Dit doen we dus om te dubbel, dubbel, dubbel checken, dat is toch een fijn idee.

 

Zodra wij zelf bij de dierenarts zijn geweest is de pup klaar voor zijn nieuwe huisje en kan de Toy Poodle pup opgehaald worden. Bij ontvangst krijgt het nieuwe baasje ook onze ‘Poohandleiding’ mee met alle benodigde informatie over het Toy Poodle ras en verzorgingstips.

 

 

Warm & Lief Huis

Wij willen dat ons puppie in een liefdevol en warm huisje terecht komt. Wij gunnen iedereen de liefde van een Toy Poodle pup (zoals wij die ook ervaren) maar dit verwachten wij ook andersom. Graag zouden wij bij serieuze interesse enige informatie van u willen. Hierom heb ik altijd meerdere gesprekken voor het hondje daadwerkelijk opgehaald kan worden. Beginnend met een kennismakingsgesprek, de volgende bezoeken hangen af van de situatie. Wij zijn echte dierenliefhebbers en willen het beste voor u en het hondje.

 

 

Liefde & Aandacht

De puppies zijn meestal rond de 4 maanden oud als ze bij ons in Nederland zijn. De Toy Poedel pup krijgt namelijk altijd met de leeftijd van 12 weken de vaccinatie voor Rabies. Deze vaccinatie is een inenting tegen hondsdolheid. Deze ziekte is ook heel erg gevaarlijk voor mensen en andere zoogdieren. De inenting tegen rabiës is verplicht als uw hond naar het buitenland gaat. Deze heeft een inwerktijd van 21 dagen. Hierna is het veilig om het nest te verlaten. Dat is dus met 15 weken.


Wij kiezen er bewust voor om maar enkele hondjes per keer te ontvangen. Wij willen dat de pups genoeg liefde en aandacht krijgen. Ze verblijven bij ons ook in huiselijke kring met andere grote en kleine honden. Ze leren plassen op een plasmatje voor binnen en ook buiten en leren netjes wandelen aan de lijn.

 

Omdat ze een korte periode bij ons zijn kunnen wij ze nog niet veel aanleren maar wij proberen vast een goed begin voor u te maken. .

Poolief Certificate.png
bottom of page