Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Zoom

Ik ben een schattig vrolijk en klein ondeugdje. Ik ben een pommetje die zich niet zomaar verveeld. Ik speel graag, ontdek, ga op avontuur of knuffel samen met mijn baasje. Sanne zegt dat ik ‘aanwezig ben maar dan op een hele gezellige fijne manier’ Ze heeft me graag om zich heen. Ik ben een mini pommetje maar dat wil niet zeggen dat ik ook snel onder de indruk ben, in tegendeel, ik ben juist helemaal niet snel bang. Ik zit ook wel nog in mijn puberteit, wat wil zeggen dat ik opzoek ben naar mijn grenzen en benieuwd ben naar wat ik wel en niet kan. Sanne vindt dat heel erg grappig, want soms noemt ze mij ook wel een ‘klein klunsje’. Ik kan mezelf soms wel wat overschatten, mijn baasjes moeten me daar een beetje voor beschermen. Verder ben ik heel gezellig, vrolijk, lief , sociaal en is het nooit saai met mij! Ook ben ik een mini reutje, met een mooie tekening in  mijn gezichtje. Sanne zegt dat ik het voorbeeld ben van een perfect fok en show PomLiefje. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page