Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Zoe

04-10-2022 is Zoe geboren. Zij is Black & Tan van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Ik kan niet anders dan glimlachen als ik aan jou denk. Je bent zo’n dankbaar, vrolijk en tevreden hondje. Al vanaf het begin dat je hier aankwam, na een lange reis, was je de vrolijkheid zelve. Het is te zien aan je staartje, die bijna elke minuut van de dag te vreden op en neer gaat. Je bent dus een makkelijk hondje die snel went aan situaties en zich aanpast. Je mag dan wel een kleintje zijn, ze bent zeker niet bang en kan zeker van je afbijten als dat echt nodig is. Ook ben je een dametje die goed kan aangeven wat ze wel en niet leuk vindt. Al vind je veel dingen snel prima, zoals bezoekjes naar de dierenarts en trimmer. Je laat het allemaal wel over je heenkomen. Je bent aanwezig op een fijne manier. Je kan jezelf namelijk prima vermaken als dat nodig is, maar kan zeker ook genieten van elke vorm van aandacht die je krijgt.
Zoe is een prachtig klein black and tan teefje. Haar tekeningen zitten op de juiste plekken en haar zwart is mooi donker van kleur. Ze heeft een klein kort neusje en is mooi compact van formaat.


Een afspraak maken met Zoe dat kan via: Sanne@PomLief.nl 

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page