Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Zoë

Zoe is bij PomLief aanwezig wat een plaatje! Een heel kleintje met een groot karakter. Zoe is de kleinste van de roedel op dit moment. Ze moet dan ook wel eens het onderspit delven maar dat mag voor Zoe de pret niet drukken. Ze is altijd vrolijk en lief. Hoewel het ook een echt mevrouwtje kan  zijn. Zoe is namelijk erg slim en kan maar al te duidelijk aangeven waar ze wel en geen zin in heeft. Verder maakt Zoe heel duidelijk contact met je en probeert ze veel te vertellen met oogcontact of met haar pootjes, wat echt heel aandoenlijk is. Hoewel Zoe enigskind is gaat ze qua socialisatie super goed mee. Ze mag alleen nog leren om wat meer van zich af te bijten als het nodig is, maar dat gaat met de dag beter! Ik ben zelf he le maal verliefd op haar, ze is prachtig, van binnen en buiten. Ze is uniek met haar mooie tekeningen en haar geweldige karakter.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page