Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Woody

13-10-2022 is Woody geboren hij is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is beschikbaar bij PomLief.


Deze knappe man neemt de wijze grote broer rol op zich. En Woody neemt deze taak dan ook heel serieus, wat leuk is om te zien. Woody is heel slim, fijn, rustig en verstandig mannetje. Het is in de roedel wel de ‘ Alfa’ man. Zo sust hij vechtpartijtjes en heeft hij veel aanzien in de roedel. Vooral zijn broertjes Buzz en Andy verdedigd Woody als het echt nodig. Ook laat Woody het kaas niet van zijn eigen brood eten. Kort om, je bent een echte mannetje die zijn mannetje(s) staat hihi. Toch ben je ook lekker rustig, kalm en ben je ook een echte knuffelkont. Je vindt bij me liggen dan ook heerlijk. Je bent een hondje die zichzelf en de groep prima kan vermaken. Ik ben heel benieuwd hoe je het in je nieuwe huisje gaat doen, zonder je broertjes en drukke roedel om je heen. Dan valt je serieuze grote broer rol weg, en kan je jezelf lekker verder ontwikkelen. Zoals je kan zien is Woody een echte man, zo wel qua innerlijk als qua uiterlijk. Hij heeft een orange sable kleur met een stevige mooie bouw. Je bent prachtig.


Afspraak maken met Woody kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page