Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Woezel

15-12-2022 is Woezel geboren.  Dit ventje is Cream van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Woezel dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Kleine, lieve Woezel. Het liefst loop ik de hele dag met jou in m’n hand. Ik wilde zeggen armen, maar daar ben je te klein voor hihi. En het mooiste is, je vindt het ook nog eens heerlijk. Je bent een grote kleine knuffelkont. Hoe meer aandacht, hoe beter voor deze man. Je bent een aanhankelijk hondje die het heel fijn vind om bij zijn baasje in de buurt te zijn. Je vindt spelen leuk, stoeien iets minder. Gelukkig kan je steeds meer je mannetje staan. Woezel is gewoon een heel lief en gezellig mannetje. En een heerlijk hondje om om je heen te hebben. Hier thuis neem je nog de ‘kleine broer rol’ in en verschuil je jezelf soms een beetje over de vleugel van je zus Pip. Al kom je daar gelukkig, elke dag een stukje meer onderuit. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe je het gaat doen in je nieuwe huisje. Ik denk dat je dan echt je eigen persoontje gaat ontwikkelen. Woezel is een klein, prachtig reutje die zeker ingezet zou kunnen worden voor shows of als dekreutje. Hij heeft prachtige uiterlijke kenmerken en mooie vooruitzichten.


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page