Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Trouble

25-10-2022 is Trouble geboren hij heeft een "Party Colour" kleur. Dit ventje is aanwezig bij PomLief.


Deze lieve man zou ik omschrijven als een fijn, makkelijk, verstandig mannetje. Trouble is eigenlijk niet helemaal de naam die goed bij je past. Je bent namelijk een heel makkelijk ding. Trouble doet vooral lekker zijn ding. Hij kan zichzelf prima vermaken en trekt ook in de roedel, vooral zijn eigen plan (wat soms heel grappig is om te zien). Want ook al is iedereen met elkaar aan het spelen, lig jij er midden in te slapen. Je bent een echt ‘mensen hondje’. Je vindt het heerlijk om aandacht te krijgen van mij, al kom je het niet als haantje de voorste vragen. Je bent namelijk best afwachtend, je wacht netjes op je beurt. Daarnaast ben je een heel slim ding. Vergeleken met de andere hondjes ben je ook al iets ‘volwassener’, wat fijn is. Hoewel je heel makkelijk bent, laat je het kaas niet van je brood eten door de andere pupjes. Verder is Trouble zeker niet de drukste, het is lief, verstandig en slim hondje. Zoals je kan zien is Trouble een Party Color. Hij heeft de kleuren wit – rood – bruin in zijn vacht, wat natuurlijk een bijzondere kleur is. Trouble is een bearface reutje en zeker geschikt om mee te showen en als eventueel dekreutje.


Een afspraak maken met Trouble dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page