Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Toby

18-09-2022 is Toby geboren is Orange Sable van kleur. Dit prachtige mannetje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


Eerlijk gezegd keek ik er zelf heel erg naar uit om jou te zien in het echt omdat je zo’n mooie dark orange – sable kleur hebt, die je niet heel vaak ziet. Je kwam hier binnen als een heel lief en verlegen hondje. Je keek eerst een beetje de kat uit de boom. Je bent namelijk een heel slim hondje, die eerst nadenkt en situaties goed inschat voor je gaat handelen. Je lijkt eerder te handelen vanuit verstand dan uit emotie. En dat is meer volwassen gedrag, dan puppy gedrag. Dus ik merkte al snel dat jij een wijsneusje was. Zodra jij zag dat hier alles hier oké, gezellig en veilig was, kwam je los (en dat duurde niet heel lang). Je werd al snel je eigen blije, lieve en tevreden zelf. Je bent een kroelkontje die kan genieten van aandacht. Hoewel je niet de eerste bent die hier om komt vragen. Je bent namelijk ook een pupje die zichzelf prima kan vermaken. Toby is een hondje die zo zijn voorkeuren heeft, en duidelijk kan aangeven wat hij wel en niet leuk vindt, wat voor mij erg fijn is.  Lieve Toby ik weet 10000% zeker dat je prachtig gaat worden. Hoewel je nu nog in je "ugly fase" zit en je maskertje dan ook heel duidelijk aanwezig is, zou ik de tijd het liefst een jaar vooruit willen spoelen om je dan weer te zien. Je neusje is al prachtig kort, je bouw is ook prachtig en je oogjes spreken boekdelen!


Een afspraak maken met Toby dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page