Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Tiesto

17-07-2023 is Tiesto geboren is Rood van kleur. Deze Prachtige chineese Toypoodle Tiesto is aanwezig bij PooLief.


Jij kleine blije stoere diva. Meneer Tiesto mag van formaat dan wel een kleintje zijn, hij heeft overduidelijk geen idee hoe hij eruit ziet. Tiesto gaat namelijk geen uitdaging uit de weg. Dit wil trouwens niet zeggen dat hij ook alles goed vindt. Meneer heeft namelijk een hele duidelijke mening en is niet bang om zich ‘uit te spreken’. Hij geeft goed aan wat hij wel en niet leuk vindt. Hier moet je als baasjs zijnde niet altijd naar luisteren (geloof me ik heb dit een paar keer gedaan en de kleine man weet meteen hoe hij dingen voor elkaar kan krijgen), hij kan dus wel een beetje een divaatje zijn. Wat ook wil zeggen dat hij erg slim is. Dat Tiesto gped weet wat hij wel/ niet wil, is wel iets anders dan weten wat hij wel en niet kan. Zijn inschattingsvermogen is hierdoor niet al te best hihi. Zijn nieuwe baasjes zullen hem hierin moeten beschermen. Verder is Tietso super sociaal en kan hij met alles en iedereen. Kleine kinderen, grote honden, het maakt het allemaal niet uit, hij vindt iedereen leuk. Tietso houdt dus erg van spelen maar ook zeker van knuffelen. En begint hier nu een beetje te puberen. Kortom een klein mannetje met een groots karaktertje. Een ondeugdje, vrolijk, sociaal en een grote kleine diva.


Een afspraak maken met Tiesto en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.n

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page