Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Theo

20-08-2023 is Theo geboren. Dit kleine ventje is Abrikoos kleur.  Theo is aanwezig bij PooLief.


Lieve, zachte, leuke Theo. Wat ben jij een heerlijk ding. Theo is een beetje de knuffelbeer van de groep. Hij is een heerlijke, slimme, lieve lobbes. Theo is al wat verder in zijn ontwikkeling en kan dingen dan ook wat beter inschatten. Het is een pup die je zeker veel kunt leren. Hij is lief en vriendelijk. Soms houdt Theo zich expres een beetje op de achtergrond in plaats van ergens meteen op af te stormen, om eerst te bedenken hoe hij ergens mee op wil gaan, daarna handelt hij pas en komt hij los. Verder is Theo hier, zonder daar zelf enig idee van te hebben, een voorbeeld in de roedel. Hij doet hier lekker zijn eigen ding maar de rest volgt zijn voorbeeld vaak. Ook ligt iedereen graag bij of naast hem te slapen en is Theo een dinsoort van vader abraham hier in de roedel hihi! Hij zit qua energie gemiddeld en is gewoon een lieve makkelijke vrolijke hond zonder grote handleiding. Theo is geen uitschieter ergens in en doet hier dan ook alles volgens het boekje. Het klinkt misschien heel saai maar het is nu eenmaal een makkelijk ding, Het is een heerlijk hondje, een ideale gezinshond. Qua uiterlijk is Theo donker abrikoos/ rood van kleur heeft hij een mooie stevige bouw en een heel aandoenlijk, soms wat droepie, lief maar mannelijk koppie erop staan. Je kan niet anders dan houden van dit mannetje.


Een afspraak maken met Theo en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page