Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Teun

15-10-2023 is Teun geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur.  Teun is vanaf half februari aanwezig bij PooLief.


Kleine, fijne, gezellige Teun. Wat ben je toch een heerlijk ventje. Hier in de roedel is Teun niet perse de eerste die eruit springt. Hij is zeker geen haantje de voorste, Teun gaat makkelijk en gezellig mee met de rest. Hij mengt zich makkelijk en is dan ook heel sociaal. Ook is Teun erg leergierig, gezellig en soms een beetje een ondeugdje. Wat ik hier zie is dat hij het heel graag heel goed wil doen. Op Teun maak je snel indruk en hij wil graag leren, wat erg leuk is om te zien. Teun heeft dan ook een klein zacht hartje. Deze man wisselt spelen en knuffelen graag af. Aandacht vindt hij heerlijk, maar ook van een beetje ravotte in de tuin is hij zeker niet vies. Een echte mannetje dus hihi. Hier in de roedel is Teun een van de kleinste mannen waardoor hij soms wel wat meer van zich af moet bijten. Eerst liet hij nogal wat over zich heenkomen. Maar elke dag dat hij hier langer is, laat hij merken wanneer het genoeg is. Ik ben super trots op hem. Ook kan Teun dingen in het begin een beetje spannend vinden. Vooral nieuwe omgevingen of vreemde mensen. Hij heeft dan even kort de tijd nodig om te wennen maar is ook weer snel gerustgesteld. Ik merk dat de energie van de baasjes veel met hem kan doen. Als ik zachtjes tegen hem praat als hij iets spannend vindt, krijgt hij snel weer vertrouwen en vindt hij het prima. Kortom, deze man is stapje voor stapje de wereld aan het ontdekken en begint steeds meer zijn eigen fijne karaktje te vormen. Wat super leuk is om te zien. Qua uiterlijk is Teun een gemiddeld klein mannetje, met een eigenwijs lief koppie erop.


Een afspraak maken met Teun en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page