Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Tedje

Ons blije ei. Tedje is erg blij, vrolijk, speels en actief. Tedje is een gezellige spring in het veld. Hij is de gene die heel de roedel actief krijgt om mee te gaan spelen. Hij is eigenlijk heel de dag in de weer en heeft niet snel rust. Knuffelen vindt Tedje gezellig, maar niet al te lang, want daar heeft meneer geen geduld voor. Tedje vertrouwd andere honden makkelijk maar mensen wil hij vaak iets beter leren kennen. Zo wil hij niet heel de tijd opgepakt worden. Binnen no time, is Tedje wel gewent en wil hij gezellig spelen. Ook zit meneer in zijn puberteit en is hij aan het testen wat hij wel en niet mag/kan. Hij is een gezellige druktemaker die het geweldig zou vinden als er nog een hondje in huis zou zijn. Tedje is een echt mannetje, hij is crème sable en zoals je ziet een schattig ondeugd gezichtje. Tedje heeft zijn uglyfase al te pakken maar gaat echt prachtig worden ( ja, nog meer dan nu, hoe is het mogelijk, hihi).  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page