Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Tedje

19-11-2023 is Tedje geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur.  Tedje is aanwezig bij PooLief.


Kleine stoere lieve Teddybeer van me. Wat ben ik aan het genieten van jou en wat steel je de show hier. Tedje is eigenlijk zowel van buiten als binnen een Teddybeer. Hij is zacht, leuk, gezellig en heeft een klein hartje. Maaaarrr meneer doet zich soms stoerder voor dan dat hij is. Wat dat betreft is het wel een echt mannetje. Hij is hier dan ook de ‘grote’ broer van zijn 2 zusjes (Floortje en Noortje). En draagt vol trots deze rol. Hij houdt ze namelijk goed in de gaten en komt te hulp waar nodig. Maaaarrr hoe graag Tedje ook stoer over wil komen.. dat lukt hem niet altijd. Hij heeft duidelijk geen idee hoe hij eruit ziet. Zijn macho gedrag is namelijk ook een vorm van onzekerheid. Tedje wil het graag goed doen maar is nog zoekende hoe dit het beste kan. Hij wil zichzelf niet laten kennen en dat maakt hem ook heel grappig. Zo kan hij van een afstandje best lekker uitdagend doen, maar als de hond of dierenarts dichterbij komt, is het toch allemaal stiekem een beetje spannend haha! Tedje is op dit moment ook de clown van de groep. Verder is Tedje gewoon altijd lief, toegankelijk, grappig, vrolijk en vriendelijk. Het is dus een mannetje met een heerlijk karaktertje en zacht hartje. Hij is wel een echte mannetje zoals ik eerder al zei, met een lomp randje wat hem erg charmeert. Hij houdt van knuffelen en aandacht maar hij is ook super leergierig en nieuwsgierig. Voor hem zou het dus fijn zijn om de afwisseling te krijgen van knuffelen maar ook spelen, beweging en uitdaging. Qua uiterlijk zien jullie het al, Tedje is een heerlijk Teddybeertje. Mooi (gemiddeld klein) van formaat met een rond kopje en stevig (spieren) gebouwd. Ons heerlijke Teddybeertje Tedje.


Een afspraak maken met Tedje en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page