Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Snowie

Hoi ik ben snowie en mijn naam hoef ik denk ik niet uit te leggen. Ik ben een klein licht onduigend hondje. Toch ben ik ook ongelofelijk aanhankelijk en lig ik het liefste op je arm. Ik wil daarna wel lekker ravotten met mijn vriendjes en ben ook zeker niet bang. Ik houd enorm van wandelen en dan het liefst los. Maar ook aan de lijn loop ik prima mee. Wel vind ik het nog een beetje lastig om alleen te zijn. Het zou dus fijn zijn als er vaak iemand thuis is in mijn nieuwe huisje. Als er een ander vriendje is, of gewoon genoeg speeltjes voor mij, dan vind ik het ook al snel goed! Zoals je wel merkt ben ik een echt prinsje en heb ik dus ook een gouden mandje nodig. Ik steel ook de show als Sanne mij uitlaat. Iedereen vind mij prachtig. 
Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:

Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page