Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Skye

15-12-2022 is Skye geboren.  Zij is Cream Sable van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Skye dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Lieve, blije Skye. Wat ben jij een heerlijk vrolijk ding! Je mag dan wel een meisje zijn, je bent zeker geen diva. Zo ben je helemaal niet snel angstig, juist een echte avonturier. In de roedel doe je het super goed. Je bent echt een vrolijk en speels pommetje. Ook ben je een populair hondje in de roedel, al heb je dat zelf niet echt door. Je neemt de ‘grote’ zus rol op je bij je broertje Woezel. Jij bent namelijk degene die wel van zich af kan bijten als het echt nodig is. Daarnaast ben je heel slim dus kan je situaties goed overzien en hierop reageren. Soms kan je jezelf wel een beetje overschatten. Je hebt duidelijk geen idee hoe je eruit ziet. Spelen, knuffelen, eigenlijk vind je alles gezellig maar je kan jezelf ook prima vermaken. Je bent niet zo zeer een echt ‘aandachtvragertje’ al geniet je hier natuurlijk wel optimaal van. Skye zou het zeker leuk vinden om een vriendje of vriendinnetje te hebben in haar nieuwe huisje, al is dit zeker geen must. Kortom Skye is een lief, tevreden, vriendelijk, vrolijk, nieuwsgierig en leergierig dametje. Skye is klein en compact van formaat en heeft een mooie cream sable kleur. Ze is prachtig! Bewonder haar zelf maar..


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page