Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Sarah

30-08-2023 is Sarah geboren. Dit kleine meisje is Abrikoos kleur.  Sarah is aanwezig bij PooLief.


Klein, schattig, lief prinsesje. Wat ben ik gek op jou! Sarah is eigenlijk net zo schattig als dat ze eruit ziet. Ze is dan ook een echt meisjes meisje. Heel lief, aanhankelijk, vrolijk, knuffelig, baasje gericht maar ze doet het hier ook heel goed in de roedel. Het enige puntje van haar is dat ze niet bepaald vrouwelijk drinkt haha! Sterker nog, ze vindt het soms leuk om in haar waterbakje te graven. Of ze er dan in probeert te zwemmen, ik heb geen idee maar dat is voor nu het enige, toch best wel grappige, maar wat minder sierlijke, puntje van kritiek. Verder is Sarah eigenlijk een prinsesje. Ze is dol op aandacht vooral van haar baasje, is heel graag bij je of het nou om te knuffelen is of simpelweg gezelschap, Sarah geniet er van. Mevrouw zit gemiddeld in haar energie, maar kiest knuffelen boven spelen. Ze kan prima haar rust pakken als ze dat nodig heeft maar kan ook lekker meespelen als ze daar zin in heeft. Sarah is graag bij je, ze is dan ook erg loyaal naar haar baasje en gaat graag mee opstap. Soms kunnen dingen in het begin voor deze kleine meid een beetje overweldigend zijn (denk aan nieuwe plekken of hele enthousiaste mensen), bouw dit dan rustig met haar op en probeer haar gerust te stellen, dat gaat snel en goed. Sarah is een gezellig, knuffelig, speels, vrolijk en schattig pupje. Qua uiterlijk is deze dame klein en compact van formaat. Voor Sarah is mijn advies geen nestje met haar te krijgen.  Ze heeft een klein schattig snoetje met kraaloogjes en een klein wit befje.


Een afspraak maken met Sarah en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page