Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Roos

05-10-2023 is Roos geboren. Dit kleine meisje is zilver van kleur.  Roos is aanwezig bij PooLief.


Lieve, mooie Roos. Wat ben ik gek op jou. Ik heb er lang naar uit gekeken om jou hier te mogen verwelkomen. Onze eerste zilveren Toypoedel. En Roos.. wat ben je prachtig! Maar ook heel lief. Je hebt echt een eigen karaktertje.. En die is heerlijk. Je bent een echt ‘meisje meisje’, je bent namelijk heel aanhankelijk, vrolijk en lief. Deze mevrouw is geen stuiterballetje. Hoewel ze de andere hondjes heel leuk en gezellig vindt, is ze echt een mensenhondje. Ze geniet van affectie, aandacht, knuffelen en gewoon simpelweg bij je zijn. Roos is dan ook erg loyaal naar haar baasje. Ook is mevrouw een echte dame en kan ze goed aangeven wat ze wel en niet wil. Mijn persoonlijke advies is om hier niet altijd naar te luisteren hihi! Onzeker is Roos niet, ze is erg makkelijk in omgang, sociaal, doet lekker haar eigen ding, is zelfstandig en gezellig. Ze maakt zich niet zo snel druk. Wat heel fijn is om te zien. Je maakt niet snel indruk bij Roos,  wat haar ook heel grappig maakt. Op dit moment ben ik nog lekker van haar aan het genieten en hangt ze het liefst de hele dag in m’n armen. Qua uiterlijk is Roos op dit moment zwart grijs maar gaat volledig grijs zilver worden. Je kan het al zien aan haar snoetje, ondervacht, pootjes en staartje. Roos heeft een hele mooie zachte volle vacht, zwarte kleine kraaloogjes en is een middenmootje. Onze prachtige bijzondere Silver beauty, ik kan niet wachten om te zien hoe ze uitgroeit.


Een afspraak maken met Roos en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page