Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Rolo

23-01-2024 is Rolo geboren. Dit ventje is Chocolade van kleur.  Rolo aanwezig bij PooLief.


Leuke, grappige, klunzige, speelse en gezellige Rolo. Jij bent op dit moment de clown van de groep. Je kan niet anders dan vrolijk worden van jou. Je bent altijd gezellig en op een positieve manier aanwezig. Maar ook ben je een makkelijk pupje. Eentje die niet snel onder de indruk is. Ook zelfstandigheid is voor jou geen probleem. Moet je eventjes weg of geef je Rolo een speeltje? Hij vermaakt zich wel. Ook bij de dierenarts ben je nieuwsgierig maar helemaal niet angstig. Je doet alles super goed! Jij en je zus (Hazel) zijn beide super relaxt, dus het zal wel in de gene zitten hihi. Jullie maken je niet snel druk en vinden alles al snel prima! Makkelijke hondjes dus.  Rolo is een ondernemende en gezellige pup. Eentje die niet altijd even charmant is, zo heeft hij wel echt zijn lompe kantjes en zou ik hem ook echt omschrijven als een mannetje. Omdat je soms een beetje klunzig kan zijn. Wij moeten dan ook vaak om hem lachen. Rolo is een allemansvriend, super sociaal naar andere honden en wil dan ook graag spelen. Ook is hij een knuffelkont, vooral als hij moe is en geniet hij van aandacht maar meneer heeft wel de afwisseling van spelen, bewegen en knuffelen nodig. Als je alleen opzoek bent naar een schoothondje dan zou ik niet voor Rolo gaan. Ben je op zoek naar een grappig, liefdevol , iets wat lomp, speels en gezellig maatje voor het leven? Dan zou Rolo zeker wel een match kunnen zijn.
Qua uiterlijk is meneer een echte teddybeer. Een stevig compact mannetje, prachtig qua bouw met een volle rijke vacht. Rolo en Hazel zijn onze eerste chocopups, dus ik ben super trots! Hij heeft ook een bruin neusje, donkere kraaloogjes en een rond snoetje. Een choco teddy dus!


Een afspraak maken met Rolo en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page