Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Pipa

15-02-2024 is Pipa geboren. Dit meisje is Abrikoos van kleur.  Pipa is aanwezig bij PooLief.


Lieve, mooie, fijne Pipa. Ik kan er niets anders van maken dan dat jij gewoon geweldig bent. Een klein lief frutje. Zo gezellig aanwezig. Een grote kleine knuffelkont maar je doet ook lekker mee in de roedel. Je bent lekker nieuwsgierig maar zoekt ook vaak je baasje op. Pipa is niet bang aangelegd, ze heeft overduidelijk geen idee hoe ze eruitziet. Je bent vooral heel open, leergierig en gezellig. Een lief, vrolijk klein meisje, zo kan ik jou het beste omschrijven. Je kan gewoon niet anders dan vrolijk worden van jou. Pipa straalt vriendelijkheid uit. Qua energie zit Pipa gemiddeld. Ze is niet druk maar ook niet het aller rustigst. Gewoon een lekker middenmootje. Ze is een goed gezinshondje die van bijna alle markten wel thuis is. Ze heeft enorm veel liefde te geven maar verdient dus ook zoveel liefde terug. Op dit moment is ze de wereld aan het ontdekken en aan het kijken wat ze al wel/ niet kan/ mag. Het is de taak van haar (toekomstige) baasjes om haar hier op de juiste manier in te begeleiden. En ik weet zeker dat dat goed gaat komen want Pipa is zo leergierig en lief. Ik zoek dan ook een huisje voor haar waar ze zich verder mag blijven ontwikkelen. Waar ze heel veel liefde en knuffels krijgt, maar ook lekker wordt uitgedaagd zodat ze haar 2 fantastische kanten blijft houden. Qua uiterlijk is Pipa een klein compact prachtig meisje maar een lieve vriendelijke uitstraling, mede dankzij haar formaat, lichte kleur en kraaloogjes. Je bent een popje.


Een afspraak maken met Pipa en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page