Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Pipa

11-08-2023 is Pipa geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur.  Pipa is aanwezig bij PooLief.


Lieve mooie Pipa. Dit meisje heeft echt al wel een plekje in m’n hartje veroverd. Pipa is lief en heeft een zacht rustig karaktertje. Ook is Pipa een gevoelig pupje, zo kan ze dingen in het begin een beetje spannend vinden. Toen ze hier in het begin aankwam heeft ze ook eventjes moeten wennen/ aarden. Maar ze kwam al snel met de dag losser. En ze wordt nu ook steeds vrijer, wat fijn is om te zien. Pipa is goed zelfstandig en makkelijk in de omgang. Pipa heeft zich in het begin in de roedel een  beetje op de achtergrond gehouden, ze vindt gewoon al snel alles prima. Maar inmiddels speelt ze lekker mee, maar ze kan ook goed haar rust pakken. Ook is Pipa een grote kleine knuffelkont en vindt het heerlijk aandacht te krijgen van haar baasje. Al zal ze hier niet zelf meteen om ‘zeuren’, ze geniet erg als ze dit krijgt. Pipa is vriendelijk naar mens en dier maar wel erg loyaal naar haar baasje. Hier geeft ze dan ook voorkeur aan. Kortom Pipa is gewoon een lief, makkelijk pupje. Een ideaal eerste hondje om mee te beginnen. Ik ben stiekem wel benieuwd hoe ze zichzelf gaat ontwikkelen zonder drukke roedel om zich heen, ik denk dat ze dan iets vrijer zal gaan worden. Pipa is een heerlijk, lief hondje om om je heen te hebben. Qua uiterlijk is Pipa abrikoos van kleur, heeft ze een heerlijk fluffy snoetje en is ze net zo schattig als dat ze eruit ziet.


Een afspraak maken met Pipa en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page