Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Pelle

Een lieve, aanhankelijke, vrolijke, schattige jongen. Pelle is echt een schatje. Hij is geen echte stoere man want Pelle kiest knuffelen boven stoeien. Hij heeft volledige rust als hij bij je ligt. Pelle is super vrolijk en lief. Ook is deze man heel erg slim en moet je hem zeker niet onderschatten. Hij heeft dingen als snelste van de roedel door.
Verder is Pelle eigenlijk heel makkelijk en gezellig. Hij kan lekker zijn ding doen en vermaakt zichzelf dus prima. Pelle is een allemansvriend. Hij is populair bij iedereen in de roedel. Voor grotere honden heeft hij ook een schrik. Hij vindt eigenlijk iedereen gezellig. Ook bij mensen is het een hartensteler.
Verder luistert Pelle super goed en ik hij erg leergierig. Je doet hem dus een groot plezier met trainen en commando’s aanleren. Pelle is klein van formaat met een klein gezichtje en gaat een prachtige vacht krijgen. De ouders van Pelle zijn kampioenen en dat is wel te zien!
Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page