Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Peache

01-12-2022 is Peache geboren.  Zij is Light Orange van kleur en aanwezig bij PomLief.


Lieve kleine blije Peach. Al meteen vanaf het begin ben ik gek op jou. Je bent de kleinste van het stel maar zo gedraag je jezelf niet, in tegendeel. Zo ben jij zo positief enthousiast soms wat zich uit in onhandige lompe acties tot gevolg. Zo maak je bijvoorbeeld een koprol uit je mandje omdat deze te hoog is en wilde je bij de trimster zonder angst van tafel afspringen om met de rest mee te spelen. Dit vraagt van jouw nieuwe baasjes dus wat extra oplettendheid. Wel ben je een heel lief, sociaal en gezellig hondje. Peach is wel een echt meisje meisje. Je hebt dan ook je eigen willetje en daarbij ook een klein vleugje diva gedrag, wat je dan ook wel weer siert. Ook ben je een heel grappig meisje. Zo vind je de dierenarts juist heel leuk (terwijl de rest dit spannend vind). Je bent een dametje die goed kan aangeven wat ze wel en niet wil, al luister is daar natuurlijk niet altijd naar ( en dat moeten je nieuwe baasjes ook niet doen hihi). Kortom Peach is een lief, vrolijk, sociaal, grappig en schattig klein meisje met een groot karakter. Peach heeft qua uiterlijk mooie bijzondere kleuren in haar vacht. Zo zie je ook de tekening van cream en orange kleur op haar gezichtje. Peach is een bijzonder mooi, klein hondje.


Een afspraak maken met Peache dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page