Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Ollie

30-09-2022 is Ollie geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Jou zou ik omschrijven als een wijs, tevreden en verstandig mannetje. Ik moet eerlijk zeggen dat je qua karakter veel op je zusje Lia lijkt. Al ben je net iets meer een wijsneusje. Al meteen toen je aankwam had ik het door. Je bekijkt de situatie van een afstandje en denkt eerst goed na hoe je hier mee om moet gaan. Dat is heel leuk om te zien. Terwijl de rest aan het spelen is, zie ik jou soms letterlijk erbij zitten om te kijken wat er allemaal gaande is, voor je beslist wie je gaat helpen. Al sta je wel altijd je kleine broertje Luka bij, je bent een goede ‘grote’ broer die heb in bescherming neemt. Ik merk dat je echt contact maakt met jou. Je maakt zelf ook echt dingen duidelijk met oogcontact en je lichaamstaal. Wat heel fijn is voor mij. Je kan duidelijk aangeven wat je wel en niet leuk vindt. Je ligt goed in de groep, bent een hondje met ‘aanzien’ al heb je dat zelf nog helemaal niet door. Je doet namelijk gewoon lekker je ding. Ook ben je een mannetje die vriendelijk is naar andere mensen en dieren, al ben je niet meteen van iemand onder de indruk. Soms moet je eerst eventjes peilen of iemand te vertrouwen is en of je die wel leuk vindt. Je bent nogal baasje gericht. En daar is verder ook niets mis mee. Je blijft daardoor netjes bij me lopen als we je gaat uitlaten.


Een afspraak maken met Ollie kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page