Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Nowe

10-08-2023 is Nowe geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur.  Nowe is aanwezig bij PooLief.


Lieve knappe leuke Nowe. Nu ik over jou wil gaan schrijven, bedenk ik mezelf dat dit wel eens een best saai verhaaltje kan gaan worden. En dat bedoel ik zeker niet verkeerd! Maar je doet alles hier gewoon zo goed. Alles gaat zowat volgens ‘het boekje’. Nowe is vrolijk, lief, sociaal, speels maar ook knuffelig en ook erg pienter. Eigenlijk is hij dus van alle markten thuis. Wat is ook merk ik dat je snel en goed contact met Nowe maakt. Hij kijkt je echt aan en wil graag leren. Hopelijk maken je nieuwe baasjes hier goed gebruik van want ik denk dat je erg snel veel dingen leert. Kortom Nowe doet het hier allemaal heel goed. Is gewoon een heerlijk middenmootje. Hij doet hier lekker zijn ding, houdt van aandacht maar kan zichzelf ook prima vermaken. Ook in de roedel gaat alles van een leiendakje en is hij een allemans vriend. Hij is dan ook geen uitschieter, dus geen stuiterballetje maar ook niet heel rustig. Eigenlijk is Nowe precies hoe je een Toypoedelpupje zou omschrijven. Een schatje, en een middenmootje zijn is ook helemaal goed! Qua uiterlijk is Nowe abrikoos qua kleur, heeft hij mooie lieve kraaloogjes. En als je het mij vraagt een vriendelijke en open uitstraling. Je bent een prachtig en vriendelijk pupje. Een hondje die veel mensen als ideaal zouden omschrijven.


Een afspraak maken met Nowe en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page