Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Noortje

19-11-2023 is Noortje geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur.  Noortje is aanwezig bij PooLief.


Lieve schattige kleine Noortje. Dit kleine mooie meisje is gewoon super, zacht, lief, schattig en om op te eten. Dus ben je opzoek naar een stoere, actieve en hele speelse hond? Dan moet je niet voor Noortje gaan. Noortje is namelijk een super lieve ‘grote’ knuffelkont. Mevrouw neemt dan ook de kleine zus rol in. Ze is het zusje van Floortje en Charlie en ook de kleinste van het stel. Soms word ze beschermd maar ook een beetje ondergesneeuwd door de rest van de roedel hier. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe ze zich gaat ontwikkelen in haar nieuwe huisje (zonder drukke roedel om zich heen). Noortje komt hier wel elke dag meer los en probeert steeds meer te ontdekken. Ook kan lieve Noortje het beste zelfstandig zijn. Ze geniet van aandacht maar kan ook makkelijk zelf haar rust vinden. Kortom Noortje is gewoon een heerlijk gezellig, lief maar zacht pupje, die als ze je langer kent en de ruimte krijgt, ook steeds meer los komt. En pas op.. Noortje is een klein popje, maar soms heb ik het idee dat ze weet hoe schattig ze eruit ziet. Dan kan ze ook haar charmes in de strijd gooien om de aandacht te krijgen die ze wil. Is Noortje dan ook wel speels? Jazeker maar wel in lichtere mate. Zo vindt ze spelen gezellig maar het echte ruige stoeien dat hoeft van haar niet. Ze knuffelt liever en hoeft ook geen grote wandelingen te maken. Het liefste ligt Noortje heel de dag in mijn armen.

Voor Noortje zoek ik dan ook een huisje waar ze voldoende liefde, aandacht en knuffels krijgt maar waar ze ook ruimte krijgt om haar karaktertje verder te ontwikkelen. Qua uiterlijk is Noortje klein van formaat (mini). Dit ziet er natuurlijk super super schattig uit maar brengt ook enige oplettendheid met zich mee. Noortje zie ik dan ook het liefst in een huisje zonder hele kleine kinderen (babys, peuters) en ze is ook niet geschikt voor een nestje. Noortje is een popje en prachtig van binnen en buiten.


Een afspraak maken met Noortje en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page