Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Noa

20-08-2023 is Noa geboren is abrikoos van kleur. Deze prachtige meisje is aanwezig bij PooLief. 


Lieve mooie Noa. Wat  ben je toch een schatje. Al vanaf het begin doen jij en je zusje het hier super goed. Wat ik wel merk is dat jij de kleine zus rol op je neemt. Je wacht soms een beetje af tot je zusje het voortouw neemt en bent dan ook geen haantje de voorste of een grote avonturier. Je bent lief, zacht, vrolijk en een tevreden hondje. Omdat je nu een van de kleinste bent wordt je soms wel eens ondergesneeuwd door de rest. Maar als ik je dan kom helpen, ga je ze zelf vervolgens weer uitdagen. Je vindt het dus allemaal zelf wel leuk. Je kan dan ook wel lekker meespelen. Hoewel je hier lekker je ding doet zou ik je wel omschrijven als een meisje meisje. Waarom kan ik eigenlijk niet zo goed uitleggen, het is een bepaalde energie die je bij je draagt. Je vindt het ook heerlijk om te knuffelen en geniet echt intens van aandacht. Qua energie zit dit meisje dan ook gemiddeld voor de toypoedellijnen. Het is geen uitschietertje. In het prille begin kan Noa dingen wel een beetje spannend vinden maar ze komt al snel los. Noa is een makkelijk, tevreden en vriendelijk hondje. Qua uiterlijk is Noa wat lichter van kleur, klein en compact en zoals jullie zien gewoon super knap. Zelf vind ik dat Noa echt een meisje is om te zien. Wat betreft haar grootte, zie ik liever niet dat er een nestje met haar wordt gedaan.


Een afspraak maken met Noa en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page