Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Nikki

25-10-2022 is Nikki geboren zij is Cream Sable van kleur. Dit Meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve Nikki, jij bent echt een dropje. Qua karaktertje lijk je erg veel op je broertje Mikki. Jullie namen heb ik dus goed gekozen hihi. Al zit er wel net iets meer speelsheid in jou. Je bent een heel makkelijk lief meisje. Je bent soms wel een echt dametje, zo loop je (gelukkig) niet dwars door een modderplas heen maar tippel je er netjes naast. Een echt ‘meisje meisje’ dus. Nikki is een grote kleine kroelkont en geniet heel erg van elke vorm van aandacht. Toch kan je jezelf ook prima vermaken helemaal als er een speeltje of andere hondjes in de buurt zijn. Je bent gewoon heel erg lief en een fijn hondje om in m’n buurt te hebben. Daarnaast ben je een slim dametje. Ik maak echt oogcontact met jou en je probeert dan ook echt aan te geven wat je wil, wat fijn is. Ook is Nikki nieuwsgierig en Leergierig. Het zou leuk zijn als haar nieuwe baasjes hier gebruik van maken. Je bent net als je broertje een echt beertje, met dikke beren pootjes een kort neusje en lieve mooie ronde oogjes.


Een afspraak maken met Nikki dat kan via: Sanne@PomLief.nl


 

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page