Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Navi

18-09-2022 is Na'vi geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


Mini Na'vi. In het begin heb ik jou even moeten veroveren. Je bent een hondje die een band en vertrouwen belangrijk vindt, en dat laat je blijken. En daar is zeker niks mis mee!
Je bent de kleinste van het stel. Maar zeker niet in karakter. Soms heb ik ook wel het idee dat je iets te compenseren hebt hihi. Je bent jezelf soms een beetje aan het bewijzen tegenover de rest. Omdat je de kleinste bent, moeten ze vaak jou hebben om te klieren. Maar deze kleine man kan echt wel zijn mannetje staan en van zich afbijten als het nodig is. Je bent een heel blij ei, net als je broertje. Je bent zeker niet bang of angstig en dat is dan ook meteen jouw valkuil. Je kent nog geen angst voor ander mensen, dieren, hoogtes etc. Je hebt dus duidelijk geen flauw benul van hoe je eruit ziet ..haha! Je bent wel een hondje waar je echt meer kan communiceren. Je kijkt mij echt aan, reageert op wat ik zeg. Het lijkt soms echt alsof me begrijpt. Verder is Na'vi gezellig en vrolijk hondje. Hij speelt graag, stoeit ook lekker mee en vind het heerlijk om daarna lekker geknuffeld en gepamperd te worden. Je bent een heerlijk klein schatje die op dit moment volop in zijn "UglyFase" zit, maar ik weet echt heel erg zeker, dat jij iedereen versteld gaat laten staan over hoe mooi jij uit gaat groeien. Je zou ook een perfect dekreutje zijn ..hihi.


Afspraak maken met Na'vi dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page