Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Molly

03-02-2023 is Molly geboren is abrikoos van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PooLief.


Deze kleine meid is echt geweldig, ze is lief, leuk, sociaal maar vooral heel grappig en een tikkeltje lomp. Molly is geen diva of prinsesje maar juist meer een ‘jongens meisje’. Molly doet lekker haar ding en ik moet heel vaak om haar lachen. Molly houdt van knuffelen en is dan ook graag bij je. Molly zou ik omschrijven als een klein, leuk goedzakje. Ze speelt heerlijk mee in de roedel maar kan zich ook helemaal aan mij overgeven. Zo laat ze zichzelf soms helemaal vallen om geknuffeld te worden en ligt ze als een baby’tje in mijn armen. Hier in de roedel doet Molly het super goed. Ze is heel sociaal, gezellig, vriendelijk, vrolijk, toegankelijk en iedereen wil altijd met haar spelen. Maar deze mevrouw laat niet altijd alles over zich heen komen, ze laat wel van zich horen als ze het ergens niet mee eens is.
Qua uiterlijk is Molly een mooi stevig gebouwd meisje. Ze heeft een prachtig breed koppie, waar ik persoonlijk helemaal verliefd op ben.


Een afspraak maken met Molly en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page