Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Molly

15-02-2024 is Molly geboren. Dit meisje is Rood van kleur. Molly is aanwezig bij PooLief.


Mooie, zachte, lieve Molly. Molly is een echt meisje. Ik zie haar ook een beetje als het engeltje van de groep. Molly is een meisje die je een beetje mag/moet veroveren. Ze neemt graag even de tijd om te kijken/ peilen of iemand wel lief, leuk of betrouwbaar is. Ja ze is een slim meisje. Ik vind dit ook echt iets wat haar siert. Het lijkt soms alsof Molly echt nadenkt, wat heel mooi is om te zien. Maar als ze er dan eenmaal over uit is dat je een persoon bent met een goed hartje, dan sluit ze jou ook snel in haar hartje en dan ga je er ook niet zomaar meer uit. Ze is zo lief, slim, soms wat verlegen maar vooral echt heel leuk. Molly is dan ook erg loyaal en aanhankelijk naar haar baasje toe. Ze is een grote kleine knuffelkont en zou het liefste heel de dag in je armen hangen. Ik zou haar dan ook echt omschrijven als een ‘meisjes meisje’, Ook kan Molly al goed aangeven wat ze wel en niet fijn vindt, of wil. Maar mijn advies is hier niet altijd naar te luisteren voor dat je het weet verandert ze echt in een prinsesje. Hoewel Molly wel lekker meespeelt in de roedel en ook echt haar ‘deugniet’ momentjes heeft, is het toch een pupje die een bepaalde rust om zich heen heeft hangen. Heerlijk is dat. Ook is Molly, zoals ik al zei, een slim meisje. Ze maakt echt (oog) contact met je en wil je graag begrijpen. Het zou dus leuk zijn om lekker met haar te gaan trainen, ze zal dit heel goed doen. Ik weet zeker dat haar nieuwe baasjes op en top gaan genieten van haar. Qua uiterlijk is Molly een klein compact meisje, met wat donkerdere oortjes. Dit in combinatie met haar lieve zachte blik, maakt haar een echt engeltje.


Een afspraak maken met Molly en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page