Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Milo

24-07-2023 is Milo geboren is abrikoos van kleur. Deze prachtige mannetje Milo is aanwezig bij PooLief.


Kleine blije Milo. Dit lieve, vrolijke mannetje kan dan wel de kleinste van de club zijn, bang is hij zeker niet. Hij heeft een geweldig positief en fijn karaktertje. Milo is heel sociaal naar mens en dier. Eigenlijk is Milo een typisch (toy) pupje, ook qua energie. Hij zit nog lekker in zijn onhandige, lompe, blije puppyfase, wat hem natuurlijk erg siert. Toen hij hier aankwam had hij al meteen zijn plekje in de roedel gevonden, hij is een echte allemansvriend. Verder is Milo nieuwsgierig en leergierig en is hij nu volop in de ontdekkingsfase wat heel leuk is om te zien. Wel heeft deze stoere kleine man wat hulp nodig met het bepalen van zijn grenzen. Zoals wat hij wel/ niet mag maar ook kan. Verder doet Milo hier alles volgens ‘het boekje’. Hij is een heel tevreden, sociaal en vrolijk pupje maar kan ook een heerlijk doerakje zijn. Een klein hondje met een groot karakter dus. Milo is zeker geen prinsesje maar een vrolijk ventje. Ik weet niet of het op de foto’s goed overkomt maar Milo is klein van formaat (al voelt hij zich wel een heel mannetje). Is rood/ donker abrikoos van kleur en een heerlijk klein eigenwijs koppie erop staan. Ik ben benieuwd hoe je gaat uitgroeien ventje en of je dat aandoenlijke ondeugende koppie van je blijft houden... hihi.


Een afspraak maken met Milo en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page