Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Mikki

25-10-2022 is Mikki geboren hij is Cream Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Deze kleine lieve man is echt een makkelijk schatje. Mocht je opzoek zijn naar je 1ste pupje, dan is Mikkie zeker een hele goede kandidaat (qua opvoeding etc.). Mikkis is namelijk heel lief, rustig en makkelijk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar je bent gewoon echt een lieverd. Het enige puntje wat ik kan bedenken waar je nieuwe baasjes aan kunnen gaan werken, is dat je zo nu en dan een klein aanstellertje kan zijn haha! Als je lekker aan het spelen of stoeien bent met de rest, wordt het je al snel te ruig en kan je een beetje zielig gaan doen (stiekem is dit natuurlijk wel een beetje schattig/ grappig) maar verder doe je alles zo goed, dat ik alleen dat puntje kan bedenken.  Mikki is heel relaxt en heeft nog wel veel slaap nodig. Je bent dus niet perse een van de alfa mannetjes in de groep, maar wel een heel lief, knuffelig en aanhankelijk mannetje. Qua uiterlijk ben je een echt beertje, met supermooie dikke berenpootjes, ronde oogjes en een bearfaceje.


Een afspraak maken met Mikki dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page