Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Mellow

15-12-2022 is Mellow geboren.  Dit kleine meisje is Light Orange van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Mellow dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Kleine, leuke Mellow. Jij bent het kleinste hondje wat ik tot nu toe bij PomLief heb gehad. En wat ben je toch schattig en leuk! Of je ‘grootte’ je in de weg zit? Zeker niet! Deze meid heeft een eigenwilletje en ook een temperamentje als het nodig is. Maar als dat niet nodig is, is mevrouw gewoon heel heel lief kroelkontje. Je bent gewoon een heerlijk ding en ik geniet elke dag van jou. Het enige wat je dwarszit wat betreft je grootte, is het spelen. Ruig spelen of stoeien kan je niet, je kan nu eenmaal niet veel hebben. Daarom ben ik opzoek naar een huisje zonder grote drukke honden of jonge drukke kids. Niet dat jij dat zelf erg zou vinden, bang ben je namelijk niet, maar we moeten toch extra voorzichtig en oplettend zijn met jou. Ik ben opzoek naar baasjes die daar ook zo in staan. Kortom Mellow is een super gezellig, tevreden, vriendelijk en karaktervol klein pommetje. Mellow is geen ‘fokkwaliteit’ pommetje maar wel geschikt voor het lopen van shows. Het wordt nog een dingetje om deze kleine lieve meid te laten gaan.. dus we gaan kritisch zijn hihi!


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page