Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

MeiMei

05-02-2024 is MeiMei geboren. Dit meisje is rood van kleur. MeiMei is aanwezig bij PooLief.


Leuke, kleine, nieuwsgierige, enthousiaste MeiMei. Je bent dan wel de kleinste van het stel, maar je bent het grootst qua karakter. En wat is dat geweldig om te zien. Wat ben je toch een vrolijk, gezellig meisje die geen idee heeft hoe ze eruit ziet. Ook toen jullie hier aankwamen en alles nieuw en spannend was, ging jij meteen op verkenningstocht. Even wennen? Oh nee hoor, dat was voor MeiMei niet nodig. Je voelt je meteen helemaal thuis en bent gezellig aanwezig. Het is heerlijk om te zien hoeveel positieve energie jij in je hebt voor zo’n klein drolletje. Let wel op, MeiMei kan erg goed aangeven wat ze wel en niet wil en dus waar ze wel en geen zin in heeft. Mijn tip is, geef hier niet altijd gehoor aan, mevrouw is namelijk erg slim en voor je het weet gedraagt ze zich als een echt prinsesje. Het is leuk om te zien hoeveel vertrouwen MeiMei heeft in ‘de mens’. Ze kan zich helemaal overgeven en geniet dan ook intens van aandacht. Hoewel MeiMei dus een speelgoedhondje is om te zien, heeft ze dus zeker wel een karaktertje, maar een geweldig karaktertje. Er zal hier zeker een gat ontstaan als MeiMei ons gaat verlaten hihi. Oh ja en MeiMei doet erg haar best om goed te waken voor haar baasjes, al komt dit natuurlijk totaal niet over, ze doet haar best. En ook dit is dan weer heel aandoenlijk om te zien. Qua uiterlijk is MeiMei een klein, compact poedeltje. De kleinste van de groep. Maar haar mooie dikke pootjes en haar ronde gezichtje en haar iets wat ondeugende gezichtje, is ze een lust voor het oog.


Een afspraak maken met MeiMei en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page