Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Mees

30-06-2023 is Mees geboren is abrikoos van kleur. Deze prachtige mannetje Mees is aanwezig bij PooLief.


Lieve, lompe, heerlijke, vrolijke Mees. Mees is een hond naar m’n hart. Eigenlijk is hij letterlijk een grote kleine teddybeer. Deze eigenschappen heeft hij ook. Mees is vrolijk, houdt van spelen, ontdekken, ravotten maar ook zeker van knuffelen, kroelen, wandelen en geborgenheid. Hij heeft heel veel warmte te geven (letterlijk hihi). Mees heeft ook zijn lompe momentjes, die vaak hilarisch zijn en voorkomen uit onhandigheid. Ik vind hem dan ook een echt mannetje, er is niets vrouwelijks aan haha! Bij Mees geen diva gedrag. Eerder lekker ravotten en daarna knuffelen. Het is een allemans vriend in de roedel. Maar als het echt nodig is kan Mees echt wel van zich afbijten, ook al is het over het algemeen een echte goedzak. Mees kan met kinderen, ouderen, honden en katten, hij vindt het al snel allemaal prima. Mees maakt zich niet zo snel druk. Een echte goede waakhond is het trouwens niet. Want zoals ik al zei, Mees maakt zich niet zo snel druk hihi. Verder heeft Mees zijn momenten. Hij kan lekker sjezen door de tuin maar ook een paar uur heerlijk rollenbollen en slapen in zijn mandje. Ik zou Mees dan ook omschrijven als een echte kameraad.


Een afspraak maken met Mees en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page