Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lyo

Lieve Lyo, zo zou ik jou graag beschrijven. Hoewel we hier bij PomLief in het begin begonnen met de naam ‘Sexy Lyo’ Gewoon omdat je zo’n knapperd bent. Je hebt een prachtige dikke zachte vacht en een breed koppie. Je gaat echt een prachtig beertje worden! Je hebt super mooie vooruitzichten, maar dat heb je zelf nog niet door. Je hebt namelijk totaal geen kapsones want je bent vooral heel lief. Toen je hier aan kwam heb je in het begin nog eventjes de tijd nodig gehad om te wennen. Logisch ook, het was nogal veel wat op je afkwam na zo'n lange reis. Maar al snel kwam je losser. 


Vanaf het begin vond je knuffelen heerlijk en dat is gelukkig niet weggegaan. Je bent een echte knuffelkont. Lyo is een zacht, lief, tevreden en vrolijk hondje. Hij is dan ook niet bepaald dominant. Hij staat ook niet onderaan in de rangorde maar ik zou hem omschrijven als een ‘middenmootje’. Ik denk wel dat je een lekker aanhankelijk hondje gaat worden, die graag wil knuffelen en goed gaat luisteren.  Verder is Lyo ook super nieuwsgierig, slim en leergierig dus ik hoop dat zijn nieuwe baasjes hier gebruik van willen maken in het nieuwe huisje. Ik kan eigenlijk stiekem niet wachten om te zien hoe jij uitgroeit want je gaat nog mooier worden dan je nu al bent lieve Lyo. :-)


Lyo is momenteel bij PomLief in Nederland aanwezig. Lyo is een prachtig Cream Sable ventje. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je zou hem echt eens moeten komen bekijken, dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page