Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Luna

01-09-2023 is Luna geboren. Dit kleine ventje is rood kleur.  Luna is aanwezig bij PooLief.


Lief, gezellig mannetje van me. Luna is de ‘grote’ broer van het stel, tenminste zo gedraagt hij zich. Luna is namelijk de meest volwassene van de 2. Misschien heeft hij wel het idee dat hij dit moet zijn hihi. Natuurlijk is hij net als zijn broertje heerlijk vrolijk, speels, een klein beetje een boefje maar is Luna wat rustiger qua energie. Hij is ook wat slimmer, het zou leuk zijn als zijn toekomstige baasjes hem leuke dingen (commando’s) kunnen leren om hem (mentaal) uit te dagen hierin. Verder doet Luna hier lekker zijn eigen ding maar zoekt hij zijn broertje geregeld op om te kijken of alles wel goed gaat. Luna is dus lief en zorgzaam. Een toegankelijk makkelijk en gezellig pupje. Hij laat alles een beetje over zich heen komen. Luna is een allemansvriend, hij doet het super goed in de roedel, kan lekker meespelen en als hij het echt beu is, kan hij gelukkig ook van zich afbijten. Het is een heerlijk hondje om om je heen te hebben. Een perfecte mix tussen speels en knuffelig. Hoewel Luna ook echt wel een boefje kan zijn, door te kijken hoe ver hij kan gaan, is hij ook een grote softie en vindt hij het heerlijk om te knuffelen. Hij zit gemiddeld in zijn energie en is gewoon een lekkerding. Luna is rood/ abrikoos van kleur, klein en compact van formaat en heeft er een lief en mannelijk koppie er op staan. Lekker ventje van me.


Een afspraak maken met Luna en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page