Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lumi

05-12-2023 is Lumi geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur.  Lumi is beschikbaar bij PooLief.


Lieve kleine leuke Lumi. Wat ben jij een grappig en makkelijk meisje. Je zou denken dat ze gezien haar ‘grootte’ sommige dingen een beetje spannend zouden zijn. Lumi is namelijk een klein meisje en soms wordt er door de andere hondjes wat lomp met haar omgegaan. Maar leuke Lumi, die geeft daar helemaal niets om. En dit is dan ook meteen wat haar zo grappig maakt. Lumi is gewoon niet zo snel onder de indruk. Ze is gewoon een heel makkelijk meisje. Ze kan rustig op ontdekkingstocht gaan als ze wil, maar als ze daar geen zin in heeft, kan ze ook makkelijk haar rust vinden en pakken. Ze trekt vooral lekker haar eigenplan. Al is de rest aan het spelen en wil mevrouw nog even slapen, ligt ze midden in de drukte in dromenland. Maar zo ook andersom. Het maakt haar niet uit  Kortom is Lumi een content en gezellig pupje. Ze heeft echt haar eigen karaktertje wat haar erg siert. Ook kan Lumi goed met grote honden, kinderen en ouderen. Maar zoals ik al zei, ziet ze eruit als een popje, houdt ze wel van kroelen, graag zelfs, maar niet heel de dag, ze vindt het ook fijn om haar eigen ding te doen. Zoals ik al zei is Lumi een kleintje. En ook nog eens een super knap kleintje! Maar hierom ben ik wel opzoek naar een huisje voor haar die geen wens hebben voor een nestje. Verder heeft ze een prachtige krul vacht en kleine mooie kraaloogjes. Ze ziet eruit om op te eten!


Een afspraak maken met Lumi en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page