Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Luka

30-09-2022 is Luka geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is momenteel bij PomLief aanwezig.


Mijn lieve kleine baby Luka. Je bent dan wel de kleinste van het stel, je bent zeker niet de bangste. Hoewel ze jou vaak moeten hebben (omdat je simpelweg een stukje kleiner bent en niet bepaald de dominantste van de groep), kan je echt wel van je afbijten als dit nodig is. En daarbij zit je stiekem zelf ook wel eens de boel uit te dagen! Dit is overigens wel gekomen nadat je broer Ollie naar een nieuw huisje is gegaan, want die kon je nog wel eens in bescherming nemen. Nu moest je jezelf staande gaan houden maar dat doe je super goed! Ik ben helemaal trots op je. Eigenlijk ben je altijd maar dan ook altijd vrolijk en is die positieviteit heel aanstekelijk voor mij en andere mensen. Je bent echt mijn kleine blije babytje. Je bent namelijk ook een ‘puppypeutertje’ Zo heb je nog veel slaap nodig, als je wakker wordt ben je heel vrolijk en actief tot je weer een inkakkertje krijg, rustiger wordt en dan vind je kroelen, kusjes, knuffelen heerlijk. Je bent echt m’n knuffelkontje. Ook ben je op en top gesocialiseerd en vind je alles en iedereen gezellig. Op dit moment zit je echt in je ontdekkingsfase (ook weer je peuterfase) en ben je aan het kijken wat je wel en niet kan en mag. Je vindt duidelijkheid hierbij erg fijn, dus als ik aangeef dat iets niet mag luister je daar (meestal) wel goed naar. Kortom je bent een heerlijk mannetje en ik ga je echt missen als je weg bent!


Een afspraak maken met Luka kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page