Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lucky

Ik ben een maatje voor je leven. Zowel de fokker als Sanne hebben een ‘zwak’  voor mij. Ik ben ook een hele gezellige jongen en een echt knuffel ijsbeertje. Ze zeggen alle 2 dat ik een geweldig karaktertje heb.
Ik ben heel makkelijk in de omgang, zowel sociaal als met trainen. Sanne zegt dat ik ook heel slim ben, ik ben ook leergierig dus ik pak snel dingen op. Ik zou het ook heel leuk vinden als mijn nieuwe baasje verder gaat met het aanleren met commando’s. Sanne zegt dat ik zo  gezellig en makkelijk ben, dat ze een puppycursus niet perse adviseert. Ik vind autorijden prima, ben helemaal niet angstig, dus ga gewoon lekker slapen tot we er zijn. Ik ben geen hondje die je heel de dag moet vermaken want ik kan prima mijn eigen ding doen, al hoewel ik wel erg kan genieten van knuffelen! Qua uiterlijk ben ik een prachtig ijsbeetje, met een mooi zwart neusje, donkere oogjes, een berengezichtje, dikke pootjes en ga ik een geweldige dikke vacht krijgen.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je zou hem echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page