Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lotje

15-02-2024 is Lotje geboren. Dit meisje is Rood/Abrikoos van kleur. Lotje is aanwezig bij PooLief.


Leuke, gezellig Lotje. Wat ben jij een vrolijk meisje. Altijd zo gezellig aanwezig. Ik denk dat veel mensen jou zouden omschrijven als het ideale gezinshondje met de combinatie eigenschappen die je in je hebt. Speels, knuffeling, energiek, vrolijk, grappig en positief. Het is wel zo dat je ook een gevoelig meisje bent. Zo voel je snel emoties van andere en kan je dingen in het begin ook een beetje spannend vinden. Geef lieve Lotje dan ook de tijd en liefde die ze verdient en ze zal zich snel aan je overgeven. Mevrouw is namelijk ook een aanhankelijk meisje. Ik denk de grootste kroelkomt van de groep. Het liefst is ze heel de dag bij je, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus let op baasjes, wees consequent met deze mevrouw. Verder is Lotje gewoon heel gezellig, altijd vrolijk en ook zeker in voor een speelpartij of koelsessie. Ze heeft deze afwisseling ook echt nodig. Zoals ik al zei, Lotje is een gevoelig meisje, dus als je zelf rustig bent, kan ze goed haar rust vinden en uren knuffelen. Maar ga je haar ophypen of daag je haar uit om te spelen, dan staat ze ook zo weer ‘aan’. Lotje kan zich makkelijk aanpassen. Lotje zal ook uitdaging nodig blijven hebben in haar leventje. Lotje kan ook goed aangeven wat ze wel en niet wil. Maar mijn advies is om hier niet altijd naar te luisteren, want mevrouw is slim genoeg om zo door te hebben bij wie ze moet zijn. Dus nogmaals, consequent zijn en iedereen een lijn trekken hihi. Lotje is gewoon echt een lieverd! Qua uiterlijk is Lotje een mooi, gemiddeld, stevig teefje, niet groot maar ook niet klein. Ze heeft een lief, soms wat droepie snoetje waar je al snel voor bezwijkt. De lieverd die ze is, komt tot uiting in haar verschijning.


Een afspraak maken met Lotje en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page