Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Loena

11-07-2023 is Loena geboren is rood van kleur. Deze prachtige meisje Loena is aanwezig bij PooLief.


Prachtige, lieve Loena. Dit meisje heeft een heerlijk eigen karaktertje. Ze is prachtig van binnen en buiten. Hoewel ik haar in de eerste instantie als een echt meisje zou omschrijven, heeft ze weldegelijk een echte stoere kant in zich zitten. Loena is heel vrolijk, lief en vriendelijk. In de roedel speelt ze lekker mee. Haar stoere kant komt dan ook wel naar boven, want mevrouw is niet snel vies van een beetje modder of regen en ook kan ze lekker meestoeien. Loena vindt mensen en dieren heel leuk, maar drukke kleine kids vindt ze nog een beetje spannend. Ze kan zich dan een beetje terugtrekken, wat natuurlijk helemaal prima is! Verder houdt Loena van knuffelen en geniet ze van geborgenheid. Ze wisselt het knuffelen graag af met spelen maar ook wandelen vindt ze heerlijk. Het is een pupje die je echt ziet genieten, wat geweldig is om te zien. Eigenlijk zou ik deze meid omschrijven als een toypoedeltje volgens ‘het boekje’. Loena heeft alle eigenschappen die een toypoedel hoort te hebben. Daarnaast is ze waaks als het nodig is en maakt ze goed contact met je. Loena is slim en je kan goed met haar communiceren. Ze zit gemiddeld in haar energie. Kortom Loena is een geweldig, lief, vriendelijk, vrolijk, slim pupje met 2 kanten in zich, die je beide als baasje zijnde moet omarmen.


Een afspraak maken met Loena en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page