Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Livia-Lou

Ik ben een prachtig klein mini meisje. Sanne zegt best vaak ‘ je bent net een speelgoed hondje’ , omdat ze me zo klein en schattig vindt. Ik ben dan wel een klein pommetje maar ik heb wel een groot karakter. Ik ben namelijk stiekem super stoer! Ik ben niet snel onder de indruk en ik ben ook niet kleinzerig. Ik doe namelijk wel eens mee met een stoeipartijtje en kan als het nodig is echt wel van mezelf afbijten ( al hoewel ik vanwege mijn grootte meestal niet win hihi). Natuurlijk ben ik niet alleen heel stoer, maar ook super lief. Iedereen uit de roedel kan het met mij vinden. Ik ben naar andere hondjes en mensen heel lief.  Verder ben ik redelijk rustig en maak ik mezelf niet snel druk. Ik ben dus geen stuiterballetje en ben ook nog niet echt aan het ‘puberen’. Ik ben ook geen ‘aandachtvragertje’ maar geniet er wel van als ik deze krijg. Ik ben een klein creme meisje met een berengezichtje, kortneusje, kleine ronde oogjes en een prachtige vacht ( in het echt iets donkerder dan op de foto's ) Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page