Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lilo

"Mijn" Lilo is een klein, lief, vrolijk en vooral tevreden pommetje. Lilo is echt zijn eigen persoontje. Hij kopieert niet echt gedrag van andere hondjes maar doet lekker zijn eigen ding. Hij doet dus waar hij zin in heeft. Als de rest aan het spelen is dan doet Lilo vaak gezellig mee, maar heeft hij hier even geen zin in, dan kan hij prima zijn rust pakken en kijkt hij van een afstandje toe. Lilo is aanwezig op een fijne, leuke en gezellige manier. Verder is dit mannetje slim en oplettend. Toch lijkt dit niet zo als we het hebben over het inschatten van risico's. Lilo denkt namelijk dat hij een hele meneer is. Zo denkt hij dat geen bank te hoog is en geen hond te groot. Lilo kan namelijk alles aan. De nieuwe baasjes zullen hem hiervoor soms in bescherming moeten nemen. Verder past Lilo zich snel aan en is zoals ik al zei een heel lief en tevreden hondje. Lilo is cream sable, klein van formaat met een kort neusje en mooie ronde oogjes. Hij heeft al snel hartjes gestolen. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page