Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lev

Ik ben een heel vrolijk maar relaxt pommetje. Ik voelde me bij Pomlief al vanaf minuut 1 thuis. Sanne merkte toen meteen dat ik me gemakkelijk aanpas. Ik kon het ook meteen vinden met alle andere pupjes en ben dan ook een echte allemansvriend. Toen ik langs de dierenarts en trimmer moest, vond ik dit in het begin wel een beetje spannend. Sanne stelde me snel gerust en toen ging het ook snel weer beter. Ik heb veel vertrouwen in mensen, maar ben wel selectief. Ik ben erg scherp en merk veel dingen op. Ik kan daarom ook wel eens waaks zijn, ik ben namelijk heel stoer en wil mijn baasje ook beschermen. Mijn baasje zal mij ook een beetje moet beschermen want ik ben niet snel bang, ook niet van andere grote honden hihi. Verder heb ik prachtige tekeningen en een heel wijs koppie.. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je zou hem echt eens moeten komen bekijken, dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page