Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Leon

Dit prachtige stoere mannetje had vanaf moment 1 al mijn hart gestolen. De fokker vertelde mij op voorhand al dat hij zowel qua uiterlijk als innerlijk op mijn eigen hondje Hunter lijkt. En inderdaad, ze heeft helemaal gelijk. Leon is een rustig, kalm, slim en tevreden hondje. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij, zijn dit de perfecte karaktereigenschappen. Leon kan zichzelf prima vermaken en doet lekker zijn ding. Hij vind mensen en andere honden heel gezellig maar als het moet kan hij zich ook weer prima terug trekken. Leon is geen aandacht vragertje maar geniet er wel erg van als hij deze krijgt. Zo is het een grote kroelkont en blijft hij vaak lekker liggen tot ik hem zelf weer neer zet. Leon is erg makkelijk in de omgang. Hij vindt eigenlijk alles wel prima en laat de meeste dingen maar gewoon over zich heenkomen, heel grappig om te zien. Leon is natuurlijk een prachtig bolletje wol en gaat zeker nog mooier uitgroeien. Ik heb hoge verwachtingen voor deze man.
Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page