Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Leentje

15-08-2023 is Leentje geboren. Dit meisje is licht abrikoos van kleur.  Leentje is aanwezig bij PooLief.


Lieve mooie zachte Leenje.  Wat ben ik gek op jou. Zoek je een heel stoer doerakje? Dan moet je niet voor Laantje gaan. Dit lieve meisje heeft namelijk een mooi maar zacht karaktertje. Leentje is een gevoelig en aanhankelijk meisje. Ik zou haar dan ook zeker omschrijven als een meisje meisje. Je bent gewoon echt een popje. Leentje is vriendelijk naar iedereen. Hierdoor ligt ze ook heel goed in de roedel. Maar lieve leentje kan nieuwe dingen (zoals vreemde plekken, dierenarts, fotograaf etc.) wel een beetje spannend vinden. Als baasje zijnde kan je haar hier goed doorheen helpen. Ze is namelijk ook weer snel gerustgesteld als ze merkt dat ik haar laat merken dat het allemaal wel goed zit. In de roedel speelt ze lekker mee met de rest. Ze is geen haantje de voorste maar ook niet de aller rustigste. Ze doet gewoon lekker haar ding en wisselt spelen graag af met knuffelen. Verder is Leentje superslim en heeft ze al snel in de gaten wat er allemaal gaat gebeuren. Maar van deze intelligentie kunnen haar baasjes natuurlijk goed gebruik maken. Voor nu merk ik wel dat Leentje nog niet van te veel drukte, spanning en hectiek houdt. Ik ben heel benieuwd hoe je je gaat ontwikkelen in je nieuwe huisje als je uit de drukte van de roedel bent, ik denk dat je dat wat losser gaat komen. Qua uiterlijk is leentje mooi licht abrikoos/ cream van kleur. En zie je, als je het mij vraagt, ook echt dat het een meisje meisje is.


Een afspraak maken met Leentje en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page