Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Lady

18-11-2022 is Lady geboren.  Zij is Black & Tan van kleur en aanwezig PomLief.


Lieve Lady, wat ben jij een ongelofelijk lief, schattig en aandoenlijk hondje. Je bent gewoon echt om op te vreten. Je bent een klein meisje, wat schattig is, maar hier zit ook een keerzijde aan. Ik vind het bijvoorbeeld niet verantwoord om met jou te gaan fokken. Ook ben je een kwetsbaar klein schatje, die dus extra oplettendheid vraagt. In de roedel heb je het niet bepaald voor het zeggen. Je bent dan ook heel zacht qua karakter en neemt eerder een onderdanige rol in. Je vindt spelen wel leuk, maar het wordt je al te snel te ruig en dan ga je op je rugje liggen. Van je af bijten doe je niet zo snel. Je bent wel een slim hondje. Ik merk dat je echt (oog)contact probeert te maken met mij. Wat duid op intelligentie. Je probeert echt te communiceren. Ik hoop dat je nieuwe baasjes je hierheen uit kunnen dagen. Je bent namelijk rustig, goed bij de les en een leergierig lief hondje. Ik ben heel benieuwd hoe jij je gaat ontwikkelen zonder grote drukke roedel om je heen. Ik verwacht dat je jezelf dan echt gaat ontdekken. Qua uiterlijk heeft janneke mooie tan tekeningen die niet heel licht zijn van kleur en is zij een klein meisje. Ze ziet er uit om op te vreten en dat is ze ook!


Een afspraak maken met Lady dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page