Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Koda

Ik ben geboren op 16 februari 2021 en ben net aangekomen bij Sanne van Pomlief in Nederland. Ik ben al erg verwend en heb al een hondenijsje gehad met dit warme weer. Ik ben al bij de Nederlandse dierenarts geweest . Ik ben kern gezond. Ik ben een vrolijke, lieve jongen en heel makkelijk in de omgang. Ik ben niet bang, houd wel van een spelletje maar vind het ook prima om mijn eigen ding te doen. Ik kan dus makkelijk even alleen zijn, dat vind ik niet erg. Ik ben vooral een hele grote knuffelkont. Ik vind het heerlijk om opgepakt te worden en lekker bij je te liggen. Sanne heeft mij gekocht omdat ik mooie kindjes kan maken en naar shows kan. Ik heb namelijke een prachtige, stevige bouw zegt Sanne en ik heb dikke pootjes met een bear gezichtje, ben mooi getekend en heb een kort schattig neusje. Ik ben nog niet eens naar de kapper geweest of bijgeknipt, al wel lekker gewassen. Een naturel beauty dus. Veel mensen zeggen al dat ik echt prachtig ben, wat denk jij? Kijk hieronder maar eens door mijn foto's Zou je mij ook eens willen komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomlief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page