Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Kiki

18-11-2022 is Kiki geboren.  Dit kleine meisje is Cream Sable van kleur en is bij PomLief aanwezig.


Als je op jou niet verliefd bent, dan weet ik het niet meer. Je steelt alle harten hier. Kiki is een super lief en aandoenlijk hondje. Je bent een klein ding, maar zeker niet bang. Dit is wel meteen een aandachtspuntje voor je nieuwe baasjes. Je nieuwe baasjes zullen namelijk jou grenzen aan moeten geven voor jou. Geen hoogte is voor jou te hoog en geen uitdaging te groot. Je bent een super sociaal en vriendelijk hondje. Je bent eigenlijk heel erg makkelijk en past jezelf wel aan. Je bent ook een kroelkontje, knuffelen vind je heerlijk. Maar ook spelen doe je graag. Je kan wel van afbijten als het nodig is dus bent zeker niet de meest onderdanige. Ook ben je geen haantje de voorste. Je hebt een ander karaktertje dan je zusje Lady, jij bent namelijk de avonturier van het stel. Je bent gewoon een heerlijk, vrolijk, lief, speels en knuffelig hondje. Je bent een ander hondje dan je zusje, jij bent de avonturier van het stel. Zoals jullie kunnen zien heeft kiki mooie sable kleuren in haar vacht en is ze klein van formaat. Ze is net als haar zusje Lady een mini meisje en zal dan ook niet als fokkwaliteit verkocht worden.


Een afspraak maken met Kiki dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page