Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Joshi

01-12-2022 is Joshi geboren.  Hij is Cream Sable van kleur en aanwezig bij PomLief.


Knappe, leuke Joshi. Wat ben jij toch een heerlijkding! Je bent zo vrolijk, lief en een yheel te vreden mannetje. Je bent ook wel een echt mannetje. Zo ben je super nieuwsgierig en leergierig maar heb je er ook een handje van om jezelf groter voor te doen dan dat je bent. Je hebt duidelijk geen idee hoe je eruit ziet hihi. Ook probeer je duidelijk te maken wat je wel en niet leuk vindt/ wil. Al luister ik daar natuurlijk niet altijd naar hihi, want je bent slim genoeg om dit snel door te hebben. Ook ben je een echte man die geen zeeën van geduld heeft bij de trimmer. Eventjes borstelen en kammen vind je prima, het hoeft geen uren te duren. Ook ben je zeker niet bang bij de dierenarts en sta je als een pitbull met kwispelend staartje op tafel. Je bent een pupje die op en top gesocialiseerd is. Je doet het super goed met de andere hondjes. Wat ik wel merk is dat als je wat onzeker of bang bent, je dit probeert te maskeren met stoer gedrag. Jij wordt actiever inplaats van rustiger als je iets spannend vind. Verder is Joshi een super lief, gezellig, knuffelig en speels hondje. Soms een ondeugdje, maar wel een heerlijk ondeugdje. 


Een afspraak maken met Joshi dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page