Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Joep

22-09-2023 is Joep geboren. Dit kleine ventje is Abrikoos van kleur. Joep is aanwezig bij PooLief.


Mijn heerlijke Teddybeer. Jij en je broertje zal k niet snel meer vergeten, want wat zijn jullie gezellig, lief, grappig, knuffelig maar ook speels. En jullie zijn erg aan elkaar gewaagd. Het is een lust voor het oog om jullie samen te zien (spelen). Het is wel zo dat jullie niet de meest charmante hondjes zijn, jullie zijn namelijk alle 2 echte mannen. Dat wil zeggen dat jullie een nogal ‘lomp’ kantje hebben hihi. En dat is iets wat jullie super grappig en aandoenlijk maakt. Ze zijn beide niet bang en gedragen zich dan ook opgewekt en netjes bij bijvoorbeeld de dierenarts en trimster. Natuurlijk zitten er ook verschillen in jullie. Joep is namelijk wat leergieriger en nieuwsgieriger dan zijn broertje. Je merkt dat je echt contact met Joep maakt, hij kijkt je aan en probeert je te begrijpen. Joep is eigenlijk altijd vrolijk en houdt van aandacht en gezelschap. Hij is goed en gezellig met andere honden en mensen. Maar toch trekken Jaap en Joep het meeste naar elkaar toe in de roedel. De ene keer wint de een, en de andere keer de ander. Hij is vooral een heel positief vrolijk en gezellig mannetje. Zoals ik zei houd Joep van aandacht en dit laat hij ook graag horen. Als je hem lekker knuffelt of kriebelt maakt hij een soort ‘knor’ geluidje om te laten blijken dat hij geniet, heel schattig. Voor deze man zoek ik een huisje waar hij de afwisseling krijgt van heerlijke kroelbuien maar ook fijne wandelingen en uitdaging. Qua uiterlijk zijn zowel Jaap als Joep 2 echte teddyberen. Het zijn geen mini’s ( ook niet te groot, maar zeker niet ‘poezelig’ klein gebouwd), ze hebben een mooie stevige bouw en zijn dus echte mannen. Heerlijk voor flinke wandeling of wat houvast tijdens het knuffelen.


Een afspraak maken met Joep en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page