Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Jimmy

Jimmy is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Jimmy is de clown van de groep. Hij is lief, grappig en een beetje klunzig. Wat hilarische momenten oplevert.  Daarentegen is hij is ook erg slim en scherp. Hi zit echt in zijn puppypuberteit. Hij is dingen aan het uittesten. Aan de nieuwe baasjes wil ik dan ook vragen om Jimmy uit te dagen in intelligentie spelletjes of het aanleren van veel commando’s. Hij zal dit namelijk heel leuk vinden en hierin uitgedaagd worden. Hij is namelijk erg nieuwsgierig en leergierig. In de roedel is Jimmy speels maar hij kan ook wel eens ‘te lief’  zijn. En ook hierin kan hij soms wat klunzige trekjes hebben. Jimmy probeert het elk hondje naar zijn zin te maken en houdt niet van ruzie. Jimmy heeft ook speciale markeringen op zijn neusje en heeft een prachtig volle cream sable vacht.

Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page